Det er faktum, at Frederikshavn er rykket 29. pladser frem på listen over erhvervsvenlige kommuner.

Det er et fantastisk afsæt til at fortsætte for fuld kraft frem på alle de parametre, der netop har placeret Frederikshavn Kommune, som den næstbedste kommune her i det Nordjyske.

Richard Fynbo, formand for DI Vendsyssel peger på den gode dialog med kommunerne, som et eksempel på øget erhvervsvenlighed – og nævner eks. erhvervsbesøg for 20 byrådsmedlemmer fra Frederikshavn som et af mange tiltag.

Det betyder, at samspillet mellem erhvervsråd, erhvervshus og kommune er uhyre effektivt – og lige præcis det samspil skal sikres i stadig fremdrift – hvilket samtidig understreger, at et byråd der formår – på tværs af forskellige baggrunde, farver og holdninger – at finde en fælles retning er med til at sikre flere arbejdspladser, mere bosætning – og en bundlinie der er bedre rustet til at bære de enorme udgifter kommunen oppebærer fremover.

En kommune i fremdrift med retningen låst på at blive den mest erhvervsvenlige kommer ikke af sig selv – men som følge af teamwork. Det vil i den kontekst være nærliggende at vi sætter en erhvervsleder til at sikre retningen – på kommunens øverste post – som er åben for konstruktiv kritik, en leder der giver plads til forskellige meninger. En leder der giver plads til “man taber sutten”. Vi er en stor kommune der spænder over mange interesser og mange erhverv hvor målet helliger midlet.

Lasse Burholt
Byrådskandidat for Venstre – følg med på Instagram og Facebook

Tilbage til stemlasse. dk

Venstres borgmester-kandidat

Jeg har arbejdet 32 i fødevarebranchen – de sidste 15 år som medejer og iværksætter af virksomheden Fynbo Foods i Vrå.

Jeg har altid varetaget lederjobs og har derfor god indsigt i, at en optimal ledelse opnås ved en daglig dialog og sparring med medarbejderne.

Uanset virksomhedens størrelse, så vil medarbejderne altid være den vigtigste ressource.

Klar til at blive borgmester!

Med den erfaring i rygsækken, er jeg klar til at varetage opgaven som Borgmester i Frederikshavn Kommune.

Jeg er klar til at gå forrest med nye ideer og forandringer, i et positivt samspil hvor inspiration og inddragelse af medarbejdere, borgere, politikere og erhverv, skal munde ud i langsigtede løsninger og skabe grundlaget for vækst.

Hvem er Byrådskandidat Lasse Burholt?

Klik her for at læse mere